Jan 22, 2021, 10:39 AM

Уханието на любовта 

  Poetry » Love, Erotic
518 2 7

Красива си, като шедьовър на Роден, 

изпълваш ме със трепетно очакване, 

държиш ме в нежнострастен плен, 

прости ми - няма време за протакване...

 

Какъв е този страстен парфюм див?

Позволи ми на леглото да те сложа... 

А аромататът му е толкова красив... 

"Така ухае любовта от мойта кожа..."

 

28.06.2014.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??