Красива си, като шедьовър на Роден,
изпълваш ме със трепетно очакване,
държиш ме в нежнострастен плен,
прости ми - няма време за протакване...
Какъв е този страстен парфюм див?
Позволи ми на леглото да те сложа...
А аромататът му е толкова красив...
"Така ухае любовта от мойта кожа..."
28.06.2014.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados