Nov 26, 2013, 9:18 PM

Улицата пуста беше... 

  Poetry
330 0 0

Улицата пуста беше,
цялата обгърната в мъгли.
Тихо ситен дъжд валеше,
докога ли щеше да вали?

Улицата тиха беше,
цялата потънала в мрак.
Там животът дълго спеше…
щеше ли да се събуди пак?

Улицата мъртва беше,
а беше жива някога преди.
Детето нейно ми шептеше…
„Ела, ела я съживи.“

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??