26 нояб. 2013 г., 21:18

Улицата пуста беше... 

  Поэзия
338 0 0

Улицата пуста беше,
цялата обгърната в мъгли.
Тихо ситен дъжд валеше,
докога ли щеше да вали?

Улицата тиха беше,
цялата потънала в мрак.
Там животът дълго спеше…
щеше ли да се събуди пак?

Улицата мъртва беше,
а беше жива някога преди.
Детето нейно ми шептеше…
„Ела, ела я съживи.“

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??