Искам все тук да те намирам,
когато съм уморена и сама...
В сърцето си аз те скривам,
за да не узнае за нас света...
Искам в твоята прегръдка силна
сломена от живота да заспя...
После с нови сили - жива,
да стана и да продължа...
Искам гласът ти нежен,топъл
да ми шепти, че съм красива...
Да остане само този тих вопъл
в нощта самотна, сива...
Искам твоята целувка жадна
да пие от моята душа...
Аз няма да пресъхна, зная!
Не пресъхва за тебе любовта!