23 сент. 2014 г., 18:05

Уморена 

  Поэзия » Любовная
639 0 2

Искам все тук да те намирам,

когато съм уморена и сама...

В сърцето си аз те скривам,

за да не узнае за нас света...

 

Искам в твоята прегръдка силна

сломена от живота да заспя...

После с нови сили - жива,

да стана и да продължа...

 

Искам гласът ти нежен,топъл

да ми шепти, че съм красива...

Да остане само този тих вопъл

в нощта самотна, сива...

 

Искам твоята целувка жадна

да пие от моята душа...

Аз няма да пресъхна, зная!

Не пресъхва за тебе любовта!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??