Dec 19, 2006, 1:35 AM

Усещане 

  Poetry
701 0 17



Топло и уютно е при теб...

Като слънчев лъч
ласката ти
по тялото ми се разлива,
радост
от сърцето ми прелива...

Хубаво ми е...
И на теб...
Нали?

Зная, че сънувам...

Не искам да се будя -
отворя ли очи,
ще те загубя
и...
ще ме заболи...






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??