19.12.2006 г., 1:35 ч.

Усещане 

  Поезия
702 0 17



Топло и уютно е при теб...

Като слънчев лъч
ласката ти
по тялото ми се разлива,
радост
от сърцето ми прелива...

Хубаво ми е...
И на теб...
Нали?

Зная, че сънувам...

Не искам да се будя -
отворя ли очи,
ще те загубя
и...
ще ме заболи...






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??