Dec 10, 2015, 12:16 AM

Усмивка 

  Poetry » Love
343 0 0

В Странджа планина, девойко,

ти усмихваше се чудно.

И туй сърце бойко

да забравя ми е трудно.

 

Че таз усмивка рай е за мен

и ето - нощта свърши, грее ден...

Ангел сякаш ме успокои

и с водата на спасението ме пои.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??