В Странджа планина, девойко,
ти усмихваше се чудно.
И туй сърце бойко
да забравя ми е трудно.
Че таз усмивка рай е за мен
и ето - нощта свърши, грее ден...
Ангел сякаш ме успокои
и с водата на спасението ме пои.
© Георги Todos los derechos reservados