Jun 23, 2010, 12:53 PM

Усмивката 

  Poetry » Other
784 0 5



Усмивката вае лицето красиво,
усмивката прави душата щастлива,
усмивката сваля звезди от небето,
усмивката носи радост в сърцето.

Усмихвам се на всички без умора,
защото просто ви обичам, Хора!


© Антон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??