23.06.2010 г., 12:53 ч.

Усмивката 

  Поезия » Друга
783 0 5



Усмивката вае лицето красиво,
усмивката прави душата щастлива,
усмивката сваля звезди от небето,
усмивката носи радост в сърцето.

Усмихвам се на всички без умора,
защото просто ви обичам, Хора!


© Антон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??