Oct 22, 2016, 11:52 AM

Утеха 

  Poetry » Love
379 1 0

На роза чудното ухание

стопля изстинало сърце.

И в плен на твоето очарование

с носталгия си спомням хубаво лице.

 

Южен вятър стопля тази есен -

животът хубав е кат песен.

И, макар и мъка да има,

утеха си за мен, любима.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??