На роза чудното ухание
стопля изстинало сърце.
И в плен на твоето очарование
с носталгия си спомням хубаво лице.
Южен вятър стопля тази есен -
животът хубав е кат песен.
И, макар и мъка да има,
утеха си за мен, любима.
© Георги Всички права запазени