Умора.
След въздишката притихва
утрото в очакване.
Тъга.
В надеждата удавено
се ражда слънцето.
Разтварям се.
Във вечността на нищото
не чакам бъдеще.
И смърт.
Извечна господарка на света
чертаят облаците.
Невярата.
Предателка на чувствата
събужда ме.
© Павлина Гатева All rights reserved.