4.09.2008 г., 8:23 ч.

Утрин 

  Поезия » Друга
449 0 3

Умора.
След въздишката притихва
утрото в очакване.

Тъга.
В надеждата удавено
се ражда слънцето.

Разтварям се.
Във вечността на нищото
не чакам бъдеще.

И смърт.
Извечна господарка на света
чертаят облаците.

Невярата.
Предателка на чувствата
събужда ме.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??