Dec 15, 2011, 11:26 AM

Утринна молитва 

  Poetry » Love
550 0 3

УТРИННА МОЛИТВА

 

Всяка сутрин, щом отворя очи,

от изток зората причаквам.

Слънце да пръсне сияйни лъчи.

От теб, мили, обич очаквам.

 

За молитва отварям сърцето -

нека днес да е добър денят.

Грее усмивката на лицето -

искам вси хора да разберат:

 

Колко много аз те обичам!

Колко красива е тази любов!

Във мечтите си все при теб тичам.

Очаквам вече и благослов.

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??