УТРИННА МОЛИТВА
Всяка сутрин, щом отворя очи,
от изток зората причаквам.
Слънце да пръсне сияйни лъчи.
От теб, мили, обич очаквам.
За молитва отварям сърцето -
нека днес да е добър денят.
Грее усмивката на лицето -
искам вси хора да разберат:
Колко много аз те обичам!
Колко красива е тази любов!
Във мечтите си все при теб тичам.
Очаквам вече и благослов.
© Анка Келешева Всички права запазени