Jun 19, 2007, 9:14 PM

Утринна роса 

  Poetry
949 0 2

                           Щом отворя мойте очички,
                           на прозореца залепвам тях!
                           Гледам мократа тревичка,
                           гледам във захлас!

                           Тръгна ли закусчицата да си ям,
                           веднага на тераската отивам!
                           И красивите цветя, 
                           покрити с роса, си гледам!

© Или All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??