19 июн. 2007 г., 21:14

Утринна роса 

  Поэзия
948 0 2

                           Щом отворя мойте очички,
                           на прозореца залепвам тях!
                           Гледам мократа тревичка,
                           гледам във захлас!

                           Тръгна ли закусчицата да си ям,
                           веднага на тераската отивам!
                           И красивите цветя, 
                           покрити с роса, си гледам!

© Или Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??