Aug 7, 2023, 7:03 AM

Утвърждаваш 

  Poetry
224 0 0

„Какво е, мамо,

да се утвърждаваш?“ - „Да

се, чеде, справяш!...“

 

..........................................................

 

друга подредба

на думите:

 

„Какво

е, мамо,

да се утвърждаваш?“ -

„Да се, чеде, справяш!...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??