„Какво е, мамо,
да се утвърждаваш?“ - „Да
се, чеде, справяш!...“
..........................................................
друга подредба
на думите:
„Какво
е, мамо,
да се утвърждаваш?“ -
„Да се, чеде, справяш!...“
© Стоян Минев Todos los derechos reservados