Отнемаш ми от понятията,
без да даваш някакъв смисъл.
Нещата вече не са познати
и няма ред в този вихър.
Всичко е голо, на допир тръпне,
но няма нужда да питам –
знам, че с мен си по същност
и мога само да те обичам.
© Надежда Тошкова All rights reserved.