13.10.2017 г., 13:55 ч.

Увереност 

  Поезия » Любовна
326 0 0

Отнемаш ми от понятията,
без да даваш някакъв смисъл.
Нещата вече не са познати
и няма ред в този вихър.
Всичко е голо, на допир тръпне,
но няма нужда да питам –
знам, че с мен си по същност
и мога само да те обичам.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??