В безкрая
В далечината аз надниквах тайно,
опитвайки да те намеря,
любовта за теб и мен е свята,
превърната в постеля!
Аз искам да я съхраня,
защото тя е истинска и чиста,
орисана е с доброта,
да бъде вечна на света!
Какво бих правила сега,
когато ти не си до мене,
ще бродя като фея в нощта
и с треперещ вик ще изкрещя:
„Без теб животът няма смисъл,
без тебе всичко е лъжа,
без тебе любовта е пуста,
изпълнена с тъга!"
В безкрая виждаха се двама,
това бяхме аз и ти,
прегърнати от сила вярна,
любовта в нас не спира да гори!
Искрицата запалена стоеше,
тя светеше за нас.
Един на друг отдадохме се на нощта,
превърната в елмаз!
© Ина Лилова All rights reserved.