Feb 22, 2009, 2:24 PM

В Доспей 

  Poetry » Love
790 0 7

               В  Доспей

 

На хубавата слънчева тераса,

в сенките на белите брези,

край градинките с цветната украса -

навсякъде се меркаш ти!

 

Питам се най-много на какво се радвам?

На сенките, цветята, на мощния Феб,

на чудесната красива панорама,

или на самата теб?

 

Не казвам! Няма да ти кажа!

Искам да познаеш ти.

А аз тази радост мога да покажа,

само когато си до моите гърди.

                    2000 година

 

 

© Асен Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??