Mar 19, 2011, 5:41 PM

В жилките на нежното ми цвете... 

  Poetry » Love
537 0 0

В жилките на нежното ми цвете...

 

Любовта ми е красиво цвете,

с дъх на орхидеи, на звезди,

в душата ми то нежно свети -

горчивина не ще го порази.

 

Със обич подарих ти нежно цвете,

скъсано от мойте дълбини,

и когато си далече -

със любов го погледни.

 

Аз съм цвете, ти си цвете -

потопени в капчици роса,

нова пролет устните ни сплете

и не ще се чувствам пак сама.

 

Като звездни амулети -

светим с пламнали очи,

в жилките на нежното ми цвете

любовта безумна не престава да трепти.

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??