Jan 16, 2008, 4:05 PM

В какво се изразява обичта... 

  Poetry » Love
995 0 3
 

16.01.2008

Напоследък задавам си въпроса:

„В какво се изразява обичта?"

На какво и колко сме готови,

Без намесата на користта!

 

Топли думи, силни чувства,

усмивки, нежност, красота...

много обичта ни дава,

но и много ни отнема тя.

 

От какво способни сме да се откажем?

С какво можем да се примирим?

Гордостта способни ли сме да накажем

и взаимно грешките си да простим?

 

Теб молех, само да ме обичаш.

В сърцето ти да съм единствена!

Както за мен Ти си единствен -

май твърде много пожелах.

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не е твърде много...просто другият не е разбрал, може би?! Пиши!!!
    С много обич!!!
  • Много замислящ стих, Виолета.
    И също толкова хубав.
    Поздрави.
  • Обичта я чувстваме съсъ сърцето си...
    получаваме я и я даваме безкористно.
    хубав стих. с обич, Виолета.
Random works
: ??:??