16.01.2008
Напоследък задавам си въпроса:
„В какво се изразява обичта?"
На какво и колко сме готови,
Без намесата на користта!
Топли думи, силни чувства,
усмивки, нежност, красота...
много обичта ни дава,
но и много ни отнема тя.
От какво способни сме да се откажем?
С какво можем да се примирим?
Гордостта способни ли сме да накажем
и взаимно грешките си да простим?
Теб молех, само да ме обичаш.
В сърцето ти да съм единствена!
Както за мен Ти си единствен -
май твърде много пожелах.
© Виолета Todos los derechos reservados
С много обич!!!