Dec 2, 2008, 9:07 PM

В корените на бреза 

  Poetry
816 0 3
Пада нощният сумрак,
изгревът е толкова далече.
Изтървана, плачеща звезда
пада в угарите - става пепел.

В корените на бреза
затаена радост чака
раждането на дъжда
и вълшебството на здрача.

Пада нощният сумрак,
изгревът не е за всички...
В корените на бреза
плаче радостта самичка...

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??