2.12.2008 г., 21:07 ч.

В корените на бреза 

  Поезия
818 0 3
Пада нощният сумрак,
изгревът е толкова далече.
Изтървана, плачеща звезда
пада в угарите - става пепел.

В корените на бреза
затаена радост чака
раждането на дъжда
и вълшебството на здрача.

Пада нощният сумрак,
изгревът не е за всички...
В корените на бреза
плаче радостта самичка...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??