Sep 22, 2012, 1:36 PM

В мен настъпи есен 

  Poetry
470 0 2

Настъпи краят на деня, нощта събуди

в мене всичките заспали страхове.

Те нощем плачат, да не бъдат чути,

плачат тайно като страдащо дете.

 

В стаята студена аз прегърнах мрака

и почувствах - в мен настъпи есен.

Все забравям, че часовникът тиктака,

все забравям, че животът не е лесен.

 

Спомням си, щом мракът ме обгърне,

лятото си тръгне и пак дойде есен.

Зная, слънцето зората ще ми върне,

ала белегът ще бъде вечно пресен.

 

 

 

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??