Писък на гарван се чува над гроба,
клоните скърцат с горчива злокоба.
Сенки на мъртви гонят нощта...
- Утре ще дойде и Тя във пръстта!
Трънни венци и изсъхнали рози,
носи лика на Смъртта... печал и
Болка остава в сърцето...
от горчивия вкус на кръвта.
Погребваш душата до кръв наранена,
болка остава дори и в Смъртта...
Твърде много боли ТЯ...
над мен да бди...
© Деница Димитрова All rights reserved.