По дяволите бръчиците фини...
И малебито в двете ми бедра.
Какво, че две подплънки са се скрили
под блузата ми в помощ на гръдта?
Косите прясно вчера боядисах,
извадих ретро-дреха отпреди
и като ВИП-мадама се курдисах...
Див глад за екшън пак ме навести...
А нещо средно между бик и крава
в очите ми фиксираше страстта...
Да чакам някой друг да ме оправя?
Или обекта аз да закова?
Така денят в очакване ми мина...
Късмет не ми вървеше на мъже.
Но вечерта ми бе незабравима
със Шуменско пенливо насаме...
© Гергана Иванова All rights reserved.