9 mar 2007, 10:11

В очакване 

  Poesía
948 0 15

По дяволите бръчиците фини...

И малебито в двете ми бедра.

Какво, че две подплънки са се скрили

под блузата ми в помощ на гръдта?

Косите прясно вчера боядисах,

извадих ретро-дреха отпреди

и като ВИП-мадама се курдисах...

Див глад за екшън пак ме навести...

А нещо средно между бик и крава

в очите ми фиксираше страстта...

Да чакам някой друг да ме оправя?

Или обекта аз да закова?

Така денят в очакване ми мина...

Късмет не ми вървеше на мъже.

Но вечерта ми бе незабравима

със Шуменско пенливо насаме...

 

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??