В очакване на Чудото да стане,
с предчувствие за хубави неща
и днес разминах се с деня,
нехаещ за сърдечните ми рани.
Живея във очакване и чакам да живея.
Кога ще дойде хубавото време?
Животът-сервитьор минава покрай мене,
да си поръчам малко щастие не смея.
© Ивон All rights reserved.
"Поискайте и ще ви бъде дадено"