27 сент. 2009 г., 14:41

В очакване 

  Поэзия » Любовная
562 1 4

В очакване на Чудото да стане,

с предчувствие за хубави неща

и днес разминах се с деня,

нехаещ за сърдечните ми рани.

 

Живея във очакване и чакам да живея.

Кога ще дойде хубавото време?

Животът-сервитьор минава покрай мене,

да си поръчам малко щастие не смея.

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??