May 24, 2012, 1:33 PM

В очакване 

  Poetry » Love
492 0 0

В очакване на новото начало

и на нещо хубаво за мен,

и всичко да започне отначало,

в очакване на утрешния ден.

 

В очакване на дни на радост,

в очакване на сбъднати мечти

и едничката надежда само,

че някъде там ще си и ти.

 

В очакване на страсти най-горещи,

в очакване на пролетта,

едно сърце стои насреща,

в очакване на любовта.

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??