В очакване на новото начало
и на нещо хубаво за мен,
и всичко да започне отначало,
в очакване на утрешния ден.
В очакване на дни на радост,
в очакване на сбъднати мечти
и едничката надежда само,
че някъде там ще си и ти.
В очакване на страсти най-горещи,
в очакване на пролетта,
едно сърце стои насреща,
в очакване на любовта.
© Илия Левков Всички права запазени