Nov 28, 2008, 9:33 PM

В очите на врага 

  Poetry
601 0 0
 

МОЖЕХ ДА СЕ СКРИЯ, САМО ЧЕ НЕ ПОЖЕЛАХ!

В ПРЕСЛЕДВАНО ЖИВОТНО ВРАГЪТ МЕ ПРЕВЪРНА!

С ХИЛЯДИ МАЛКИ ОСТРИЕТА СЪРЦЕТО МИ БЕЛЯЗА!

НЕ СА ДРАСКОТИНИ, А РАНИ,

БЕЛЕЗИ ОТ РАНИ И В ОЧИТЕ МИ ОПИЯНЕНИ!

А В ОЧИТЕ НА ВРАГА - ТАМ НЯМА НИЩО...

САМО БЕЗРАЗЛИЧИЕ И ЯРОСТ.

ЖЕРТВА НА ЗВЕРЧЕ СВИРЕПО,

НЕ СПИРАМ И ЗА МИГ ДОРИ НА ПЪТЯ МУ ДА ЗАСТАВАМ!

ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЯ, ПАК ЩЕ БЪДА ПОБЕДЕНА,

НО ДОРИ И С КЪРВЯЩИ РАНИ, ОТНОВО ПАК ГО ТЪРСЯ,

БОЛКА ДА МИ ПРИЧИНИ - ДА МЕ СЪЖИВИ!

                                                                                                                                                              На Х.Н.

© Кристина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??