МОЖЕХ ДА СЕ СКРИЯ, САМО ЧЕ НЕ ПОЖЕЛАХ!
В ПРЕСЛЕДВАНО ЖИВОТНО ВРАГЪТ МЕ ПРЕВЪРНА!
С ХИЛЯДИ МАЛКИ ОСТРИЕТА СЪРЦЕТО МИ БЕЛЯЗА!
НЕ СА ДРАСКОТИНИ, А РАНИ,
БЕЛЕЗИ ОТ РАНИ И В ОЧИТЕ МИ ОПИЯНЕНИ!
А В ОЧИТЕ НА ВРАГА - ТАМ НЯМА НИЩО...
САМО БЕЗРАЗЛИЧИЕ И ЯРОСТ.
ЖЕРТВА НА ЗВЕРЧЕ СВИРЕПО,
НЕ СПИРАМ И ЗА МИГ ДОРИ НА ПЪТЯ МУ ДА ЗАСТАВАМ!
ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЯ, ПАК ЩЕ БЪДА ПОБЕДЕНА,
НО ДОРИ И С КЪРВЯЩИ РАНИ, ОТНОВО ПАК ГО ТЪРСЯ,
БОЛКА ДА МИ ПРИЧИНИ - ДА МЕ СЪЖИВИ!
На Х.Н.
© Кристина Илиева Todos los derechos reservados