Apr 9, 2007, 7:42 PM

в памет на леля Бонка :( 

  Poetry
879 0 3


Колко е кратък животът,
колко бързо времето лети,
колко трудно е да знаем,
че живота ни ще прекрати

Защо толкова рано я прибра, Боже,
защо отне майка и съпруга,
добра приятелка и дъщеря,
защо остави толкоз хора да тъжат
и да чакат мъките да заличат.

Дано душата и почива в мир :((

© Деси Аса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??