9.04.2007 г., 19:42 ч.

в памет на леля Бонка :( 

  Поезия
880 0 3


Колко е кратък животът,
колко бързо времето лети,
колко трудно е да знаем,
че живота ни ще прекрати

Защо толкова рано я прибра, Боже,
защо отне майка и съпруга,
добра приятелка и дъщеря,
защо остави толкоз хора да тъжат
и да чакат мъките да заличат.

Дано душата и почива в мир :((

© Деси Аса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??