Вечер в себе си тихо се връщам,
от работния ден, уморен като куче.
И белия лист отново прегръщам,
за думи и чувства той е отключен.
И само с един подострен молив,
за своето бързане днес си простих.
Няколко реда и се чувствам щастлив,
прочитам в себе си от мен написан стих.
Явор Перфанов
19.10.2022 г.
Г. Оряховица
© Явор Перфанов All rights reserved.