20.10.2022 г., 10:11 ч.

В себе си 

  Поезия » Гражданска
263 0 3

 

Вечер в себе си тихо се връщам,

от работния ден, уморен като куче.

И белия лист отново прегръщам,

за думи и чувства той е отключен.

 

И само с един подострен молив,

за своето бързане днес си простих.

Няколко реда и се чувствам щастлив,

прочитам в себе си от мен написан стих.

 

Явор Перфанов

19.10.2022 г.

Г. Оряховица

 

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??