Aug 9, 2013, 9:29 PM

В сянката на душата 

  Poetry » Phylosophy
525 0 5

Доброто и злото

са двете дръвчета

садени в душата.

Расте ти дръвчето,

което поливаш

и точно със него

след смърт си отиваш.

Но сянка остава

от него в сърцето,

а то я показва

със знак по лицето.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??