Доброто и злото
са двете дръвчета
садени в душата.
Расте ти дръвчето,
което поливаш
и точно със него
след смърт си отиваш.
Но сянка остава
от него в сърцето,
а то я показва
със знак по лицето.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави на всички!