Sep 13, 2008, 2:08 PM

В сърцето 

  Poetry
545 0 9

Лунни и звездичени
секунди
рисуват времето
с дъха си.
А все безвремие ми е
в сърцето.

 

Черни облачни
акценти
диктуват смисъл в
битието.
А акцентът е един
в сърцето.

 

Дъхави и мелодични
спомени
за бъдеще мечтаят.
В достатъчност.
А все е недостатъчно
в сърцето.

 

Необятни и слънчеви
откровения
заспиват загубени
в разсъдъка.
А колко безразсъдно е
в сърцето.

 

На миражи и пустини
ухае...
Пропива се и деформира.
Безкомпромисно е
нечие присъствие
в сърцето.

 

Ветрено и листопадно
до дъно
разнищват се мислите
в лабиринт.
А пътищата все са прави
... в сърцето.

 

По жътви и сеитби
циклично
корени изтръгвам
до наивност.
А изникват те наново
... в сърцето.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??