Nov 16, 2013, 6:17 PM

В училище 

  Poetry » For kids
464 0 2

          В училище

 

Учителката ни разказа

приказчицата за праза,

как лукът е тъй полезен

за дечицата наесен,

морковчето - зеленчук

ние хрупкаме го тук,

краставицата зелена

за салата е родена.

 

Във училище, деца,

ще си правим пица,

всеки трябва да си носи

тесто, домати, соси,

сиренце, подправка, лук,

чубрица, парче суджук.

 

Ех, че ядене ще падне,

от тавичката по пладне!

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??