Oct 21, 2011, 5:24 PM

В зори 

  Poetry » Love
575 0 4

В зори ще чакам теб да видя

с рокля бяла като сняг,

залисан в твоите очи,

ще виждам твоя бяг.

 

Не искам аз от мен да бъде

този бяг така в зори,

но искам нежно ти да ме обичаш,

завинаги с мен бъди.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??